NOVINKY
CZECH MUSSEL WEEK
Užijte si moře mušlí v Bistrotece během Prague Mussel Weeku. Od 25. 9. do 1.10. 2023 se můžete těšit na oblíbené speciality ze slávek v porci 1 + 1 zdarma.
PODZIMNÍ MENU
S podzimem si v Bistrotece můžete vychutnat i spoustu novinek. Přijďte si je užít všechny. Nový lístek = nové zážitky, přesvědčte se sami. Každý jeden pokrm šéfkuchaře Martina Dvořáka a jeho kuchařského týmu stojí za návštěvu. Pečený květák, kaštany, hrušky, lesní houby ... představte si tu božskou vůni podzimních ingrediencí. Cítíte ji? A co potom, když z nich uvaří naši kuchaři nové menu. Přijďte ochutnat.
LETNÍ MENU
Šéfkuchař Martin Dvořák vás zve na svěží letní chody. Menu La Bottega Bistroteka prošlo kompletní proměnou a Martin si dal na svém prvním menu z pozice šéfkuchaře dost záležet. Ladil každý detail a držel nás v napětí, aby pak přišel s menu, které nás naprosto nadchlo, už svou nápaditou prezentací na talíři. Nové menu je nádherně barevné, co do vzhledu, tak i do chuti. Pojďte jej s námi ochutnat.
ZIMNÍ MENU
Jste-li polévkoví, pak si v Bistrotece přijdete na své. Naše menu prošlo obměnou a nově si pochutnáte na mrkvové polévce s burratovo-lanýžovou pěnou a na domácím hovězím vývaru se žloutkem a passatelli- tradiční italská zavářka do polévky.
NOVÉ PODZIMNÍ MENU
Některá menu jsou jednoduše lepší než ta jiná. Přesně takové je i nové podzimní menu z La Bottega Bistroteka. Italská kuchyně v moderním pojetí šéfkuchaře Tomáše Mezery a jeho týmu vás nezklame.
LETNÍ MENU S CHUTÍ MOŘE
La Bottega Bistroteka je místem, kde se setkávají milovníci jídla, připravit letní menu je vždy velkou výzvou. Očekávání jsou vysoká a není divu, šéfkuchař Tomáš Mezera a jeho tým posouvají laťku o stupínek výš s každým novým uvedením menu.