NOVÉ PODZIMNÍ MENU

Některá menu jsou jednoduše lepší než ta jiná. Přesně takové je i nové podzimní menu z La Bottega Bistroteka. Italská kuchyně v moderním pojetí šéfkuchaře Tomáše Mezery a jeho týmu vás nezklame. Pokud byla Bistroteka vaší oblíbenou letní zastávkou při cestě za gastronomickými zážitky, pak vězte, že tomu nebude jinak ani tento podzim.

Pojďme si přiblížit novinky z podzimního menu. Mezi polévky, které vás na podzim zahřejí se zařadily - rybí vývar s kořenovou zeleninou a polpettone z kalamár krémová fazolová polévka s ragú z králičích ledvinek.

Jako předkrm vám nabídneme hovězí tatarák s kaparovou majonézou a domácí křupavé bramborové chipsy. 

Další z nových jídel, které by nemělo uniknout vaší pozornosti je parmezánové risotto s trhaným jehněčím masem a pepřovou pastou.

Z těstovin pak tagliatelle s moscardini ragú, rajčaty a smaženou bazalkou nebo cibulové ravioli, s pošírovanými tresčími líčky a omáčka z aceto di moscato . Opomenout nemůžeme ani Garganeli s černou kapustou, salsiciou, pecorino krémem a lískovými ořechy. 

No a z hlavních chodů si nově můžete objednat baby kukuřičné kuře, s pečeným celerem a marinovanými houbami a nebo grilovanou chobotnici s dýňovým pyré s omáčkou z kalamár a enoki.

Budeme rádi, když se na Bistroteku spolehnete jako na specialistu italské kuchyně a zachováte nám přízeň. Doufáme, že i pro vás je příjemným místem v centru, kam vyrazit za výtečnou kuchyní, milou obsluhou a útulnou atmosférou, místem, kam se rádi vracíte.

Dlouhé podzimní chvíle si nejlépe vychutnáte v Dlouhé, u nás v Bistrotece, těšíme se na vaši návštěvu. Svůj stůl si můžete zarezervovat online již nyní přes tento link.