ZIMNÍ MENU
Leden 11, 2019
Jste-li polévkoví, pak si v Bistrotece přijdete na své. Naše menu prošlo obměnou a nově si pochutnáte na mrkvové polévce s burratovo-lanýžovou pěnou a na domácím hovězím vývaru se žloutkem a passatelli- tradiční italská zavářka do polévky.
V kategorii těstovin se můžete těšit na fusilli s ragú ze zaječího masa s kořenovou zeleninou a pistáciemi.
Dále pak na linguine cacio e pepe s kalamáry. Základní recept, který vaří Italové již po staletí, hrubě mletý černý pepř, sýr Pecorino a nyní jsme pastu obohatili o kalamáry. Jednoduchá a stále stejně skvělá pasta.
Líčka, víno a bramborová kaše, už teď víme, že přijde chod, který si v zimě objednáte hned několikrát. Budou jimi telecí líčka s bramborovou kaší, omáčkou z červeného vína a gremolatou z lískových ořechů.
A na závěr vás zveme na kachní prso s pošírovaným topinamburem, fíky a omáčkou ze sušených švestek.
A víte, že pozvání se neodmítá? Budeme se na vás těšit v Dlouhé, ať už se zastavíte dnes, zítra nebo někdy jindy. Buďte našimi hosty.
Svůj stůl si můžete zarezervovat online již nyní přes tento link.